Bursa'nın Osmangazi ilçesinde her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Erkan Aydın, bu haftaki programını Tuzpazarı Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri, esnaf ve muhtarla görüşen Aydın, İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nin yeni hizmet binasındaki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Tuzpazarı'nda: İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nde Açılış Yaklaşıyoraw811869 04

Erkan Aydın Tuzpazarı Mahallesi sakinleriyle buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla sürdürdüğü haftalık ziyaretler kapsamında Tuzpazarı Mahallesi'ne gitti.

İsmail Hakkı Bursevi Camii'nde cuma namazını kılan Başkan Aydın, namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek ikramlarda bulundu.

Aydın, daha sonra Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen Saruhan tarafından düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Tuzpazarı'nda: İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nde Açılış Yaklaşıyoraw811869 03

Tuzpazarı esnafını ziyaret ederek talepleri dinledi

Mahalle programı kapsamında bölgedeki iş yerlerini de ziyaret eden Başkan Erkan Aydın, esnafa hayırlı işler diledi.

Esnafla sohbet eden Aydın, mahallede yaşayan vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretin devamında Tuzpazarı Mahalle Muhtarlığına geçen Başkan Aydın, Mahalle Muhtarı Ferruh Sevimgil ile görüştü.

Görüşmede mahallenin ihtiyaçları ve bölgede yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nde çalışmalar tamamlanıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Tuzpazarı Mahallesi ziyaretinde İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nin yeni hizmet binasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni hizmet binasındaki çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını belirten Aydın, kalan işlemlerin ardından açılışın gerçekleştirileceğini söyledi.

Aydın, “İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nin yeni hizmet binasında çok az bir işimiz kaldı. Kalan işlemleri tamamladıktan sonra açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Tuzpazarı'nda: İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nde Açılış Yaklaşıyoraw811869 01

Erkan Aydın: "Gerekli izinlerin alındığı bir mekânı ilçemize kazandıracağız"

İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nin Bursa açısından taşıdığı öneme değinen Başkan Aydın, yeni hizmet binasının açılışı için hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yapının hizmete açılacağını belirten Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm çalışmaların tamamlandığı, gerekli izinlerin alındığı güzel bir mekânı ilçemize kazandırmış olacağız. İsmail Hakkı Tekkesi, Bursa için önemli bir yere sahip. Biz de bu kıymetli mekâna elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz.”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Tuzpazarı'nda: İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nde Açılış Yaklaşıyoraw811869 02

Osmangazi'de mahalle ziyaretleri devam ediyor

Her cuma farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını belirten Başkan Aydın, Tuzpazarı programı kapsamında gerçekleştirilen hayır yemeğine de değindi.

Aydın, “Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen Saruhan'ın düzenlediği hayır yemeğine katıldık. Her cuma bir mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tuzpazarı Mahallesi'ndeki program, esnaf ziyaretleri ve mahalle muhtarıyla yapılan görüşmelerin ardından tamamlandı.

İsmail Hakkı Bursevi Külliyesi'nin yeni hizmet binasının ise kalan çalışmaların tamamlanmasının ardından açılması planlanıyor.

Kaynak: İHA