İnegöl'den iki genç yetenek, voleybol alanında önemli bir başarıya imza atarak Milli Takım kampına davet edildi. Alanur Kurşun ve Hanzade Aslan adlı öğrenciler, 20-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme şansı yakaladı.

Bu başarının arkasında, öğrencileri bu seviyeye getiren Ortakçı Orhaniyespor Voleybol Kulübü ve emek veren tüm antrenörler bulunuyor. Kulüp yetkilileri, öğrencilerin elde ettiği bu başarı için teşekkürlerini ileterek, onların parlak bir gelecek yürüyüşünde ışık olduklarını belirtti.

Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan bu genç yetenekler, İnegöl'ün ve Türkiye'nin gururu haline geldi. Toplumun her kesiminden öğrencilere destek mesajları yağarken, onların başarılarının diğer genç sporculara da ilham kaynağı olması bekleniyor.

Okyanus Koleji'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İnegöl'de 2 Yaşındaki Çocuk, Evde Bulduğu Hapları İçti İnegöl'de 2 Yaşındaki Çocuk, Evde Bulduğu Hapları İçti

İnegöl Okyanus'tan Milli Takıma; 
Öğrencilerimiz Alanur Kurşun ve Hanzade Aslan  20-31 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmek için  Milli Takim kampına davet edildiler. Öğrencilerimize bu parlak yolda ışık olan Ortakçı Orhaniyespor Voleybol kulübü ve emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Çıktıkları bu yolda değerli öğrencilerimize ve Milli takımımıza başarılar diliyoruz.

Kaynak: Tuncay Şentürk