Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

Öğrencilerin ve vatandaşların ihtiyaçlarını gözeterek muhtarlarla iş birliği yapan Ersin Öğünç, projenin detaylarını paylaştı.

Hayır sever iş insanı, bu meyveleri ücretsiz olarak dağıtarak, hem okullar hem de mahalleler arasında dayanışmayı sağlamayı hedefledi. İşbirliği yapılan muhtarlarla birlikte belirlenen okullar ve mahalleler, bu yardımın hedef noktaları olarak seçildi.

"ÖĞRENCİ AYVAYI İLK KEZ GÖRMÜŞ"

Dağıtım süreci boyunca 10 bin vatandaş ve öğrenci projeden faydalanma şansı yakaladı. Öğünç, "İlk etapta 15 ton meyve dağıtıldı ve geriye kalan 3-4 ton armut da kısa süre içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Böylece toplamda 20 ton meyve, ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlarımıza dağıtılmış olacak.

Proje duygusal bir anıya da sahne oldu. Ziyaret edilen bir okulda, yabancı uyruklu bir öğrencinin ayvayı ilk kez gördüğü ve bu meyvenin ne olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Bu olay, herkesi derinden etkileyerek yardımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

"ÇEŞİTLİ ŞEKİLLERDE İŞLENEBİLEN BİR MEYVE DAĞITMAMIZ İSABETLİ OLDU"

Ayvanın komposto, reçel, tatlı gibi çeşitli şekillerde kullanılabilen bir meyve olduğunu vurgulayan Öğünç, isteyenler için 3-5 kiloluk paketler halinde ayva dağıtımı yapıldı. Böylece, ihtiyaç sahiplerine işlenebilir bir meyve sunarak onların kendi ihtiyaçlarına göre kullanabileceği bir alternatif sağlanmış oldu.

whatsapp-image-2023-06-06-at-14-58-58-5-64841b81e1ed2whatsapp-image-2023-06-06-at-14-57-37-64841b65e7740