MEB'den Kasım Ayı Mesleki Çalışmalar İçin Tarihi Karar!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kasım ayındaki mesleki çalışmalar için tarihleri belirledi.Milli Eğitim Bakanlığı, 13 Kasım- 17 Kasım 2023 tarihleri arasındaki Mesleki Çalışmaların Okulda yapılmasına karar verdi

İlgili Resmi yazıda; Geçmişten bugüne, öğretmenlerimizin ülkemiz için kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Milli Eğitim Bakanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yılında da bu anlamın sürdüğüne vurgu yaparak, öğretmenlerin desteklenmesinin ve mesleki gelişimlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret

Kasım Ayı Mesleki Çalışmalar Ne İçeriyor?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bu çalışmaların öğretmenler ve yöneticilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi amaçladığı belirtildi. Öğretmenlerin katkı ve destekleriyle yeni hikayelerin oluşturulması, yeni başarılara imza atılması için atılan bu adımlar, bakanlık tarafından büyük bir öneme sahip.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Belediyelere 'Su' Tepkisi

Öğretmenlerimiz için Tarihi Süreç

Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ettiğimiz ve Türkiye Yüzyılı idealiyle yola çıktığımız bu tarihi süreçte öğretmenlik mesleği, çocuklarımız ve milletimiz nezdinde ayrı bir anlam kazanmaktadır.

Geleceğimizin Teminatı: Öğretmenler

Geleceğimizin teminatı öğretmenlerimizin her fırsatta desteklenmesi, kişisel ve mesleki gelişimlerinde sürekliliğin sağlanması en önemli önceliklerimizden olmaya devam edecektir.

Mesleki Çalışma Programı ve Detayları

Bakanlığa bağlı tüm eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenlerin, ara tatilde okulda mesleki çalışmalarını gerçekleştirecekleri belirtildi. Bu çalışmaların detayları ve programı ise Bakanlığın resmi web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Bu gelişme, adım adım Ara Tatilin kalkması olarak yorumlandı. Gelecek yıl Ara Tatil tamamen kaldırılabilir...

Editör: Haber Merkezi