Öğretmenler Haberleri

öğretmenler haberleri ve güncel öğretmenler gelişmeleri, öğretmenler ile ilgili tüm video, öğretmenler fotoğrafları ve öğretmenler haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Temmuz ayında yapılacak olan memur maaşlarına yönelik düzenleme öncesi, öğretmenlerin maaşlarında belirgin bir artış bekleniyor.

Eğitim

Bayram tatiliyle birleşen ara tatil öncesinde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik yayımladığı mesaj, eğitim camiasında önemli bir karşılık buldu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla yeni bir seminer düzenleme planı üzerinde çalışıyor.

Eğitim

Türkiye genelinde öğretmenlere yapılan promosyon ödemeleri, 2024 yılında da kamuoyunun ve eğitim camiasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Gündem

2020 yılında gerçekleşen toplu sözleşme sürecinde sendikaya üye olan öğretmenlere yönelik alınan kararlar, daha sonrasında yaşanan gelişmeler.

Eğitim

Eğitimdeki başarısını mazisine borçlu olan Altın Nesil Okulları, unutulmaz bir ödül töreniyle unutulmaz isimlerini bir araya getirdi.

Eğitim

Eğitim kurumlarındaki sınıf ve alan zümre toplantılarının daha etkili ve verimli geçebilmesi amacıyla il ve ilçe bazında yüz yüze toplantılar.

Gündem

"Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme" işlemleri sonrasında, yer değiştirme işlemi gerçekleşmeyen öğretmenlere yeni bir hak tanıdı.

Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin eş durumu mazeretine bağlı yer değiştirme başvurularının değerlendirilmesi sonucunda elde edilen...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas'ta düzenlenen bir toplantıda öğretmenlerle bir araya gelerek müfredat değişikliğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları için atama takvimi belirlendi...

Gündem

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte, 2024 yılında Türkiye'de resmi tatil günleri merak konusu oldu. Tatil severler, öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar...