Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 2026 Akdeniz Oyunları’nda şampiyon olan ve U17 Kızlar Dünya Şampiyonası’nda 2’ncilik elde eden milli takım kadrolarında görev alan Nilüfer Belediyespor Eker Voleybol Takımı sporcuları ve teknik ekibiyle bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz ile Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or da katıldı.

Milli takım kadrolarında yer aldılar

Ziyarette, Akdeniz Oyunları’nda şampiyon olan kadroda görev yapan Nilüfer Belediyespor Başantrenörü Gökhan Durmaz, kondisyoner Gencer Yarkın ve sporcu Begüm Kaçmaz yer aldı.

U17 Kızlar Dünya Şampiyonası’ndan 2’ncilikle dönen milli takım kadrosundaki antrenörler Emirhan Arslantaş ve Emre Yanık ile sporcu Ayşe Naz Kartulan da buluşmaya katıldı.

Nilüfer Belediyespor’un Milli Başarılarına Başkan Özdemir’den Tebrik (1)

“Gençlerimizi hayata hazırlamak istiyoruz”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, milli takımlarda elde ettikleri başarılar nedeniyle sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Nilüfer’in bir spor kenti olduğunu belirten Özdemir, “Antrenörlerimiz ve sporcularımız elde ettikleri bu başarılarla bizleri gururlandırdı. Nilüfer Belediyesi olarak temel amacımız, altyapıdan başlayarak gençlerimizi hayata hazırlamak ve kentimizde sporcu kültürünün oluşmasına katkı sağlamaktır.” dedi.

Sporcuların uluslararası alandaki başarılarının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Özdemir, “Sporcularımızın uluslararası alanda başarılı olmaları da bizler için büyük bir gurur kaynağı. Onları her zaman daha iyi yerlerde görmeyi umuyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: İHA