Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına M. Emin Direkçi Atandı Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına M. Emin Direkçi Atandı

Yıldırım Belediyesi ve Türkiye Halter Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen bu muhteşem etkinlik, 27 il ve 75 kulüpten tam 523 sporcu ile renklendi. 

AW043568_02

Şampiyonadan Dikkat Çeken Anlar

Ödül Töreni ve Protokol Katılımı

Şampiyona sonrasında dereceye giren sporcuların yüzleri madalyalarla gülerken, bu özel anların tanıklığına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ve diğer önemli isimler şahit oldu.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Ulusal çaptaki bir şampiyonanın Yıldırım’da yapılması bizler için çok değerli. Şampiyonada dereceye giren ve mücadele veren tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

AW043568_05

Yıldırım’ın Spor Vizyonu

Şampiyonanın ev sahibi olan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçenin sporla olan ilişkisine dikkat çekti ve Yıldırım'ın 'Spor Kenti' vizyonunu vurguladı.

Başkan Oktay Yılmaz, “Her vatandaşımızın kolayca ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırıyoruz, eskiyen tesisleri yeniliyor ve modernize ediyoruz.” diye konuştu.

AW043568_03

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı'nın Mesajı

Programda söz alan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, şampiyonaya katılan tüm sporcu, antrenör ve kulüpleri tebrik etti.

Talat Ünlü, “Çok güzel bir ilimizde ve salonumuzda bu şampiyonayı gerçekleştirdik. İnşallah bu salonda Naim Süleymanoğlu Uluslararası Turnuvası’nı da yaparız” dedi.

AW043568_01

Editör: Umut Gökdaş