Bolu'da Güney Çevre Yolu'nun girişinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüs ile bir otomobil çarpıştı. Akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı. İşte detaylı haber:

Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı

Minibüs ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza, Güney Çevre Yolu Girişi'nde Meydana Geldi

Bolu'da, Mudurnu yolu istikametinde seyreden Mustafa Ç. idaresindeki 14 BB 368 plakalı minibüs ile Abdullah Ç. yönetimindeki 14 NC 710 plakalı Fiat marka otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, akşam saatlerinde Güney Çevre Yolu'nun girişinde gerçekleşti.

Minibüs ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Otomobil Direğe Çarptı, Minibüs Devrildi

Kazada, çarpışmanın etkisiyle yola savrulan otomobil, bir direğe çarparak dururken, minibüs ise devrildi. Kazayı gören vatandaşlar derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Yaralanan Sürücü Acil Müdahale Aldı

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, yaralanan otomobil sürücüsü Abdullah Ç. araçta sıkışmış halde bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Abdullah Ç., ilk müdahalenin ardından ambulansla yakındaki bir hastaneye sevk edildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olay sonrasında polis ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle Güney Çevre Yolu'nda trafik akışında kısmi aksamalar yaşandı. Yetkililer, sürücülerden anlık trafik bilgilerini takip etmelerini ve bölgede dikkatli olmalarını istedi.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme sürerken, yaralanan sürücünün sağlık durumuyla ilgili bilgilerin hastane raporlarına dayanarak daha sonra paylaşılacağı belirtildi.

Editör: İHSAN KURAN