Minibüs Haberleri

Minibüs haberleri ve güncel Minibüs gelişmeleri, Minibüs ile ilgili tüm video, Minibüs fotoğrafları ve Minibüs haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de meydana gelen olayda, Cerrah'tan İnegöl'e seyahat eden bir minibüste hamile bir kadın aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

3.Sayfa

Kontrolden çıkan minibüsün kaldırımda yürüyen vatandaşlara çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Eyüpsultan’da minibüs ile çarpışan motosikletli 2 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Eyüpsultan’da minibüs ile çarpışan motosikletli 2 kişi yaşamını yitirdi Kazaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Beyoğlu ilçesindeki bir olay, park halindeki bir minibüste başlayan yangının etkisiyle 4 aracın alev alev yanmasıyla sonuçlandı.

Asayiş

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile bir minibüs çarpıştı ve sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplam...

İnegöl

İnegöl'de faaliyet gösteren minibüs hatları, artan maliyetler nedeniyle yeni tarifelere geçiş yaparak yolcu taşımacılığında güncellemelere gitti.

İnegöl

İnegöl Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında toplu taşıma belgeli araçların çalışma izin ücretlerine dair önemli kararlar aldı.

Asayiş

Bolu'da Güney Çevre Yolu'nun girişinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüs ile bir otomobil çarpıştı.

Bursa

Bursa Minibüsçüler Odası tarafından alınan karara göre, minibüs ve dolmuş hatlarındaki ücretlere yüzde 40 oranında zam yapıldı.

Asayiş

Sultangazi'de meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, el freni boşalan bir minibüs, rampa aşağı kayarak 13 yaşındaki bir çocuğa çarptı...

Asayiş

Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kar yağışının neden olduğu yolun kayganlaşması sonucunda...