İTALYA'DAN BAYBURT'A GELDİ

Tatil için geldiği memleketinde coşkuyla karşılanan Çalhanoğlu, İtalya dönüşü öncesi gözlerden uzak bir şekilde babası Hüseyin Çalhanoğlu ve oğlu Ayaz Çalhanoğlu ile Yeşilli Köyü, Kurucakol Mezrasında Bayburt Cirit İl Birincisi Bayburt Atlı Spor Kulübü sporcularıyla bir araya geldiler.

AW936015_02

AT BİNİP CİRİT ATTI

Başarılarından ötürü sporcuları tebrik eden Çalhanoğlu ailesi, daha sonra atları dörtnala sürdüler. Dede, oğul ve torunun keyifli anlarına ise Bayburt Atlı Spor Kulübü oyuncuları eşlik ettiler.

AW936015_04

Cirit değnekleriyle cirit denemesi yapan Çalhanoğlu, ardından oyuncularla kısa bir cirit maçı oynadı.

Serdar Topraktepe: “Hakem takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı” Serdar Topraktepe: “Hakem takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı”

Çalhanoğlu ailesi, maç sonrası uzun yıllarca cirit sporuyla ilgilenen Fikri Köprücü’ye ait cirit ve at koşumlarının sergilendiği evi gezdiler.

AW936015_06

Günün anısına Köprücü ailesi, Hakan Çalhanoğlu’na cirit sporunu simgeleyen üzerinde ’Türkiye’nin gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin’ yazılı biblo takdim ettiler. Çalhanoğlu ise, imzalı formasını hediye ederek, düzenlenen etkinlikten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

AW936015_07

Kaynak: