Bayburt Haberleri

Bayburt haberleri ve güncel Bayburt gelişmeleri, Bayburt ile ilgili tüm video, Bayburt fotoğrafları ve Bayburt haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un kurtuluşunun 106'ıncı yıl dönümü dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

İnegöl

Bayburt kökenli, İnegöl Belediye meclisi eski üyesi Kuddusi Demir'in hayat hikayesini bu yazımızda paylaşıyoruz.

Çevre

HAVA SICAKLIĞININ EKSİ 15 DERECEYE DÜŞTÜĞÜ BAYBURT’TA BUZ TUTAN SIRAKAYALAR ŞELALESİ, MANZARASIYLA ADETA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜ OLUŞTURDU

Türkiye

Bayburt'un Üzengili köyünde 31 yıl önce yaşanan çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin anısına anma programı düzenlendi.

Türkiye

Bayburt'un Kitre köyünde Gökhan ve Halil Topal kardeşlere ait bir ağılda, gece saatlerinde kurtların saldırısı sonucu 200 koyun telef oldu.

Spor

İtalya’nın inter takımında forma giyen Bayburtlu Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt’ta at binerek, keyifli vakit geçirdi.

Asayiş

Bayburt’un Helva köyünde Buz Mağarası’na düşen bir kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katıldılar.

Gündem

Ata sporu cirit denilince akla gelen iki ilden Bayburt ve Erzurum atlı spor kulüpleri, fırtınalı havaya aldırış etmeden aralarında cirit...

Gündem

Türkiye’de nüfusu en az olan il 84 bin 241 kişi ile Bayburt oldu.