Hafta sonu için hava durumuyla alakalı yapılan son tahminlere göre, İstanbul ve birçok ilde lapa lapa kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'den kritik uyarı: Lapa lapa geliyor

Meteoroloji uzmanları tarafından alınan son bilgilere göre, Bulgaristan'dan gelen soğuk hava dalgasının yurdu etkisi altına alacağını söyledi.

Konteyner vagonlar TCDD'ye teslim edildi Konteyner vagonlar TCDD'ye teslim edildi

Meteoroloji'den kritik uyarı: Lapa lapa geliyor

Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren kasım ayı kar yağışından sonra, yeni bir soğuma dalgasının kapımızda olduğu açıklandı. 

Meteoroloji'den kritik uyarı: Lapa lapa geliyor

Pazar gününden itibaren İstanbul'un bir kez daha kar yağışının etkisine gireceğini vurguluyor. Özellikle şehrin yüksek yerlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. 

Türkiye Genelinde Hava Durumu Tahminleri İse Söyle

Ülke genelinde hafta sonu hava koşulları çok değişken olacak. Başkent Ankara'da hava açık görünse bile, Pazar günü kar yağışı bekleniyor. İzmir'de Cumartesi günü şiddetli yağmur ve sağanak yağışlar, sel riskini artırabilirken, Bursa'da hafif yağmurlu bir hava öngörülüyor. Antalya da şiddetli yağışların etkisi altında girecek.

Meteorolog Çalışkan'ın Uyarıları İse Şöyle

Meteorolog Dilek Çalışkan, hafta sonundan itibaren hava koşullarının zorlu olacağına dikkat çekiyor. Bulgaristan'dan gelen yoğun kar yağışının Türkiye'yi etkisi altına alacağını gireceğini söyleyen Çalışkan, özellikle Pazar günü şiddetli fırtına ve sel tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57