Bursa'da 6 Şubat 2024 Salı günü hava durumu oldukça ılıman ve güneşli geçiyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan tahmin raporuna göre, gün içerisinde açık ve az bulutlu bir gökyüzü hakim olacak. Sıcaklık ise 21 derecelere kadar yükselecek, bu da mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini gösteriyor. Hafta boyunca ise 20 derece ve üzerindeki sıcaklık devam edecek.

Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

"Bursa'da 6 Şubat 2024 Salı ve Haftalık Hava Durumu: Güneşli ve Ilıman Günler Bekleniyor"

Sabah saatlerinde Bursa genelinde puslu ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün ilerleyen saatlerine doğru, öğle saatlerinde ise puslu ve parçalı bulutlu gökyüzü devam ederken termometreler 11 derece civarında seyredecek.

"Bursa Hava Durumu: 6 Şubat 2024 ve Haftalık Tahminler"

Öğle saatlerinde şehir genelinde açık ve güneşli bir hava hakim olacak, sıcaklık ise 17 derece seviyelerinde olacak. Öğleden sonra ise 21 dereceye kadar yükselecek, az bulutlu ve güneşli bir atmosfer oluşacak.

"Bursa Hava Durumu: Güneşin Tuttuğu Bir Hafta"

Akşam saatlerine doğru termometreler 16 dereceye düşerken, az bulutlu gökyüzü ile birlikte gün batımı gerçekleşecek. Akşam saatlerinde açık gökyüzü devam ederken, termometreler 11 derece seviyelerinde ölçülecek. Gece saatlerinde de açık bir gökyüzü bekleniyor ve termometreler 11 derece civarında olacak.

"Bursa'nın Gökyüzündeki Dans: Sıcaklıklar Yükseliyor, Güneş Parlıyor!"

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, haftanın devamında sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Yarın sabah saatlerinde sisli ve parçalı bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 21 derece olacak. Perşembe günü ise sabah saatlerinde 9 derece, gün içerisinde çok bulutlu bir hava ile birlikte 21 derece sıcaklık öngörülüyor. Cuma günü sabah 8 derece, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile 20 derece sıcaklık bekleniyor. Cumartesi günü ise sabah saatlerinde 7 derece, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile 22 derece sıcaklık öngörülüyor.