Mayıs ayında birbirinden muhteşem oyunlar bizleri bekliyor. Bu ay çıkacak oyunlar arasında, uzun zamandır beklediğimiz yapımlardan tutun da, yeniden yapımlar ve yepyeni maceralar var. Hadi lafı uzatmadan oyunların dünyasına dalalım!

 V Rising

V Rising Gameplay 1Gencgazete

Vampirler diyarına hoş geldiniz! V Rising, 2021'de duyurulup 2022'de erken erişime açıldı ve herkesin kalbini kazandı. Vampir karakterinizle yüzyıllık uykunuzdan uyanıp kendi üssünüzü kurarak, arkadaşlarınızla birlikte açık dünyada maceralara atılıyorsunuz. 8 Mayıs’ta sadece PC için çıkacak ama merak etmeyin, PS5 sürümü de yolda!

 Homeworld 3

Homeworld 3

Efsane geri dönüyor! Homeworld 3, 1999'da hayatımıza girip kalbimizi çalan gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu. Eski dostlarımız filo tabanlı dövüş mekanikleri geri geliyor, üstelik bu kez roguelike tarzı co-op modu da var. 10 Mayıs’ta uzay gemilerinizi hazırlayın, çünkü Mothership sizi bekliyor!

 Rogue Prince of Persia

 Rogue Prince Of Persiagencgazete

Ubisoft, Prince of Persia serisini The Lost Crown ile yeniden ayağa kaldırdı ve şimdi yeni bir macera ile karşımızda. The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs’ta Steam üzerinden erken erişime açılıyor. Karanlık şaman büyüsüyle bozulmuş Hun ordusuna karşı savaşırken, çözülmesi gereken bulmacalar ve keşfedilecek yeni alanlar sizi bekliyor.

 Kingdom of Fallen: The Last Stand

 Kingdom Of Fallen The Last Standgencgazete

Bir kahraman olmaya hazır mısınız? Kingdom of Fallen: The Last Stand, indie stüdyo Digital Souls tarafından geliştirilen bir hayatta kalma oyunu. Kızınızı bulmak için lanetli krallıkta hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Oyun, 15 Mayıs’ta erken erişime açılıyor ve zorluk seviyesi sizin oyun tarzınıza bağlı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi'nde Liderlerle Buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi'nde Liderlerle Buluştu

 Ghost of Tsushima: Director's Cut

 Ghost Of Tsushima Director's Cut

Samuraylar geri dönüyor! Ghost of Tsushima, sonunda PC oyuncularıyla buluşuyor. Iki Island genişleme paketi ve çevrimiçi co-op modu Legends ile birlikte 20 Mayıs’ta geliyor. Modern grafik teknolojileriyle donatılmış bu oyun, PC’de harikalar yaratacak.

 Senua's Saga: Hellblade II

 Senua's Saga Hellblade Ii

Mayıs ayının en merak edilen oyunu: Hellblade 2! Grafiksel anlamda çığır açan bu oyun, Senua'nın psikozunu gerçekçi bir şekilde hissettiriyor. Xbox ve PC için çıkacak oyun, 25 Mayıs’ta piyasaya sürülüyor. İlk günden Game Pass kütüphanesinde de yer alacak.

 System Shock Remake

 Senua's Saga Hellblade Ii

Geçtiğimiz yıl PC için çıkan ve büyük beğeni toplayan System Shock Remake, şimdi konsol sürümleriyle geri dönüyor. Orijinal oyun kodlarını kullanan bu yeniden yapım, görsel ve işitsel olarak büyük yenilikler sunuyor. 28 Mayıs’ta konsollar için çıkacak bu oyunda, uzay istasyonunda hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz.

 Venture to the Vile

 Venture To The Vilegencgazete

Metroidvania türünün son temsilcisi: Venture to the Vile! Kahramanımız, mutasyona uğramış koluyla Vile’ın gücünü absorme ediyor ve kasabayı kurtarmaya çalışıyor. Cut to Bits stüdyosunun bu ilk oyunu, 30 Mayıs’ta çıkacak ve sizleri maceraya davet ediyor.

 Paper Mario: The Thousand-Year Door

 Paper Mario The Thousand Year Door

Nostalji sevenlere müjde! 2004 yılında GameCube için çıkan Paper Mario: The Thousand-Year Door, HD grafikler ve yeni oynanış özellikleriyle Switch'e geliyor. Bu sevimli ve eğlenceli RPG macerası, 31 Mayıs’ta Switch oyuncularıyla buluşacak.

 F1 24

 F1 24Gencgazete

Formula 1 hayranları için heyecan dorukta! F1 24, yeni ‘dynamic handling’ özelliği ve yenilenen araç detaylarıyla daha gerçekçi bir yarış deneyimi sunuyor. 20 Mayıs’ta çıkacak bu oyunda, Max Verstappen tarafından geliştirilen özelliklerle piste çıkmaya hazır olun!

 MultiVersus

  Multi Versusgencgazete

Warner Bros. Games’in popüler oyunu MultiVersus, Unreal Engine 5 ile yeniden tasarlandı ve yepyeni karakterlerle geri dönüyor. 28 Mayıs’ta yeniden piyasaya sürülecek olan bu oyun, eski popülerliğini geri kazanmaya kararlı.

Mayıs 2024, oyun dünyasında dopdolu geçecek gibi görünüyor!

Kaynak: Haber Merkezi