Antalya'da korkutan deprem Antalya'da korkutan deprem

Bayram Tatilinin Sırrı

Kurban Bayramı yaklaşırken, gelecek yılın tatil planlarını yapanlar bu fırsatı kaçırmamak için harekete geçiyor. Bayramın 28 Haziran Çarşamba gününe denk gelmesiyle birlikte, 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günleri yarım gün izin alarak 9 günlük bir tatil yapabilirsiniz. Bu özel fırsatı kaçırmayın.

Tatil Önerileri: En Gözde Yerler

Tatil önerileri arasında Ege ve Akdeniz'in en popüler tatil beldeleri olan SideBodrumAntalya ve Çeşme bulunuyor. Bodrum, eğlence mekanları ve gece hayatıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri.

Eğer Ege bölgesinde bir tatil düşünüyorsanız, Alaçatı'nın sevimli sokaklarında bulunan butik oteller veya Çeşme'nin yakınında denizin tadını çıkarabileceğiniz konaklama tesisleri sizleri bekliyor.


Farklı Tatil Alternatifleri

Fethiye otelleri, Marmaris, Kuşadası ve Side otelleri de tatil için tercih edebileceğiniz diğer seçenekler arasında. Yurt dışında tatil yapmayı düşünüyorsanız, Kıbrıs'ın mükemmel otelleri ve eşsiz koyları da tatilseverleri bekliyor.


Kurban Bayramı'nda uzun bir tatil yapmak için planlarınızı şimdiden yapabilir, turizm sektörünün sunduğu cazip fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Editör: Fırat Çelik