Belirsiz sürede iş sözleşmesi kapsamında TCDD Tren teşkil işçisi ve gemi yükleme işçisini Liman İşletme Müdürlüğü bünyesine alacağı duyurusu yapıldı. KPSS şartı olmadan ve KPSS şartı olanlar unvana göre başvurularını yapabilecek. Detaylar haberimizde...

Türkiye genelinde 42 işçi tren teşkile, 20 işçi gemi yüklemeye toplamda ise 62 işçi alımı olacak. Tren teşkil için KPSS şartı bulunmakta. Gemi yükleme için ise KPSS şartı aranmamakta.

Hangi illerde görev yapılacağı açıklandı

Alınacak olan tren teşkil personelleri, Hatay, İzmir, Diyarbakır, İstanbul, Edirne, Denizli, Eskişehir, Sivas, Niğde, Kırklareli, Malatya, Bitlis, Muş, Afyonkarahisar ve Mersin bölgelerinde, gemi yükleme personelleri ise İzmir Liman İşletme Müdürlüğünde çalışacaklar.

İzmir'de Motosiklet Belediye Otobüsüne Çarptı, 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı İzmir'de Motosiklet Belediye Otobüsüne Çarptı, 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Başvuru yapmak isteyenler ise bu fırsatı kaçırmamalı. Başvuru tarihi bugün itibari ile bitiyor. 42 personel tren teşkil işinde çalışacak ve 20 Personel gemi yükleme işinde çalışacak. Personel alımı için detaylar İŞKUR’un resmi internet sitesi aracılığı ile öğrenilebilir.

Editör: Fırat Çelik