Euzubillahimineşşeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.Allahümme Salli Ala Seyyidine Muhammed'in ve Ala Ali Seyyidine Muhammed. Bir insanı kurtaran tüm insanlığı kurtarmış hükmündedir hakikatini buyurmuşsa yüce yaradan, Her can bir dünyaya eş, Her nefes bir ömre bedel,Her yaşayan bir mücadeleye değer,Her yaratılan bir adanışa nefer Öğrenciler misler gibi vatan kokan, bağrında asırlık çınarlar yatan ecdat toprağıdır.

Toprağından, çınarından, Osmanlısı'ndan ve ecdadından koparmayın genç fidanları sövdürmeyin atasına. İftira attırmayın padişahına. Yalan katmayın pak alınlı şanlı ecdatlar tarihine. Yabancı kılmayın aslına. Hasım kılmayın özüne. Gençler ecdadıyla kavuşsun. Gönüller padişahıyla coşsun Berrak akan sular fatihler neslinin ummanına çağlasın.

Ayrı koymayın eti tırnaktan. Ayırmayın ecdadı, atayı evlattan ve torundan. Talebeler her biri peygamber sevdasıyla yüreklerinden sevdalar saçan goncasının dalında Nebiler gülüdür. Yol sünneti seniyye yolu. En önde giden Allah resulü. Önder de O. Resul de O. Lider de O. Ayırmayın en Sevgiliyi seveninden. Yolların en güzeli Muhammedler yolu. Öncülerin en güzeli. İslam'a rehberlik edenin hakikatinin nuru. Öğrenciler ırmak ırmak hak ummanına çağlayan berrak akan su.Bulandırmayın hakka çağlayan berrak akan suları.

Kirletmeyin hakikatin duru akan billur pınarı. Talebeler nehirler boyu çağlayışından geçmeyen aşkına yollar alan akarsu. Nesiller dalga dalga Allah aşkına yollar almaya özlemler duyan. Set çekmeyin batılınızla hak yollara
Engeller germeyin hakikat olan hak kelamı Kur'an'a. Yol Allah'ın Yolcu Allah'ın. Hakikat Allah'ın.Allah sözüne boyun eğilen kitabın göndericisi
Öğrenciler dört mevsim yedi iklim baharlarda renkler saçan yedi şerit gökkuşağı. Değiştirmeyin akışında yollar alan fıtrat üzere giden iklimleri.

Soldurmayın renkleri. Sokmayın araya hevadan ve şirkten putları
İhlal etmeyin ayetlerle açıklanan hak kuralları. Talebeler ruhlarıyla yücelere kanat çırpan, mekanları dağların en zirveleri olan kara Kartal.Yer açın semalarda özgür uçan kanatlara.Fırsatlar verin dağların zirvesini mekan belleyen cesur yürekli boyunduruk ve esaret kabul etmez hak kanatlı özgür kuşlara.Öğrenciler duygularıyla umutlu, hayalleriyle mutlu, hedefleriyle kutlu cesaretin çocuğu.

Dokunmayın duyguların saflığına. Gölge etmeyin umutların uçsuz bucaksız sınırlara ulaşırlığına.Karamsarlığınızla kirletmeyin kutlu düşler gören gençlerin rüyalarının hakikate kanat çırpan sahiciliğini. Talebeler gönül kapıları güzelliklere ve değerlere, iyiliklere ve kıymetlere, şereflere ve şahlanışlara sonuna kadar aralı gerçeklikler kulvarı. Umutla bakın çocuklara. Güven verin gülen gözlere. Tebessüm eden iyilikler, güzellikler,değerler ve kıymetler saçan nurlu yüzlere.

Çocuklar en saf. Gençler en temiz. Kirletmeyin dünyanın en temiz kalan en pahabiçilmez kalan en son kalan tek saf halini. Her çocuk melekler kadar saf
Her genç Yusuflar kadar erdemli. Her çocuk şen kahkahalarıyla en mutlu.Her genç Muhammedler kadar el Emin. Her çocuk baharlar kadar canlı ve kıpır kıpır.Her genç Alparslanlar ve Yavuzlar kadar yağız ve içi dışına sığmaz.Her genç Fatihler ve Süleymanlar kadar gözüpek ve gözünü budaktan sakınmaz Cihangir.Her çocuk Kudüs toprağı kadar emanet ve el üstünde tutulası.Her çocuk Mekkeler kadar Kutsi, Medineler kadar resuller yadigarı.Her genç hz Hamzalar kadar hak yoluna ölümüne adanmış şehadet şerbeti yudumlayıcısı er oğlu er şehit oğlu Mücahit.

Her genç Aliler misali yiğit ve hak yoluna ölümüne yeminli kutlu nefer
Her genç kız bakışıyla masum ve en temiz Meryem yüzlü beyaz gül
Her genç kız Gül dalında açmamış mis kokulu gonca Gül. (HAFTAYA DEVAM EDECEK)