Servis aracı işletmeleri ise velileri korsan taşımacılık sistemine karşı uyarıda bulundu. Son günlerde kameralara İstanbul'dan yansıyan korsan servis görüntüleri çoğalmaya başladı. Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar aldıkları şikayetlere değinerek İstanbul'da yapılan personel taşımacılarının plaka adresini paylaştı ve ardından velileri korsan servis araçlarına karşı uyardı.

Öğrencilerin Riskli Yolculuğu Başladı!

İstanbul'da ortaya çıkan görüntüler korsan servis ile okula gitmeye çalışan öğrencilerin riskli yolculuğunu gözler önüne serdi. O görüntülerde hiçbir önlem alınmadan öğrencilerin araca bindirildiği fark edildi.

Güvenlik tedbirleri alınmayarak korsan servislere bindirilen öğrencilerin zor durumda kaldığı o anlar kameralara yansıdığında Servis Araç İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı harekete geçti.

Veliler Bu Detaylara Dikkat!

“Öğrencinin velisi mutlaka servis şoförünü tanımalı” diyen Sinar, “Servis personeli de muhakkak ki tanınmalı” diyerek ekledi. Kayıt yapma aşamasında şoförün araç plakasına ya da şoför kartı bulunup bulunmadığına mutlaka dikkat edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Öğretmen atamaları 'Kabine' sonrası netleşecek Öğretmen atamaları 'Kabine' sonrası netleşecek

Editör: Fırat Çelik