Bilal Timagur ile Semih Yavuz’un sahibi olduğu Kahve Aşkına Kafe Restaurant, düzenlenen törenle hizmete açıldı..  Restaurant sahibi Bilal Timagur, “İnegöl'ümüze yeni bir soluk katacağına inandığımız Kahve Aşkı işletmemizde sizlere güzel hizmetler sunmak gayesiyle buraya sizi davet etmiş bulunuyoruz. Davetimize katıldığınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun diyorum, sağ olun” dedi.Whatsapp Image 2024 04 20 At 20.10.06

Açılış törenine  Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, belediye başkan yardımcıları, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve  iş dünyası temsilcileri birçok davetli katıldı. 

Kaymakam Eren Arslan, Kıymetli konuşmacılarımız İnegöl ile ilgili, İnegöl'ün ticari hayatıyla, girişimciliği ile ilgili söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Ben de hepsinin şahidiyim ve bu güzel ilçede görev yapmaktan hakikaten büyük bir onur duyuyorum. Bugün de Bilal kardeşimiz genç kardeşimiz ve kıymetli ortağıyla birlikte böyle güzel, hayırlı bir işe girişmişler. İnşallah ilçemiz için hayırlı olsun. Kendileri için hayırlı olsun. Burası İnegöl'ümüzün yeni, gelişen ve hızla ilerleyen bir bölgesi. Kahve Aşkına da buraya renk katacak diye düşünüyorum. Tekrar katılan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, bereketli olması dileklerimle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 20 195033İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, 2023 yılında İnegöl'de açılan 662 yeni firmanın açıldığını söyledi şahıs şirketleri hakkında bilgi verdi ve yeni iş yerinin bölgenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacağını vurguladı. Uğurdağ, "İnegöl'ümüz ekonomi ve ticaret şehri olarak büyümeye devam ediyor" şeklinde konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 04 20 194626

Belediye Başkanı Alper Taban ise, İnegöl'ün özellikle Alanyurt bölgesindeki gelişmeleri ve estetik açıdan yapılan çalışmaları övdü. Taban, "Kahve Aşkına işletmesi cesaret gösterip bu işe omuz atan Bilal ve Semih kardeşlerimiz için çok önemli. Bu tür işletmeler, nefes alıp sosyalleşebildiğimiz güzel mekanlar" ifadelerini kullandı.

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

Ekran Görüntüsü 2024 04 20 194752

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl'ün devlet ve yerel yatırımlarla sürekli büyüdüğünü ve güzelleştiğini dile getirdi. Salman, "İnegöl'ümüz için hükümetimiz ve yerel yönetimlerle canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Girişimcilerimizin dinamizmi bizim için çok kıymetli" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 04 20 194919

Muhabir: Tuncay Şentürk