Japonya'da Sabah saatlerinde gerçekleşen saldırı, alışveriş yapan vatandaşlar arasında panik yarattı. Saldırgan, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı.

Market Çalışanlarına Korkunç Saldırı

Japonya'da Yerel saatle sabah 06.50 sıralarında, Sapporo'daki bir markete giren saldırgan, ekmek bıçağı ile üç çalışana saldırdı. Olay, market çalışanları ve sabah alışverişi yapan vatandaşlar için korkunç anlar yaşanmasına neden oldu.

Genç Gazete Bıçaklı Saldırı (3)

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, 43 yaşındaki Hirotaka Miyanishi'yi cinayete teşebbüs şüphesiyle gözaltına aldı. Saldırganın motivasyonu ve olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

ABD'de üniversiteler Filistin için ayakta: İsrail'e tepkiler ülke geneline yayılıyor ABD'de üniversiteler Filistin için ayakta: İsrail'e tepkiler ülke geneline yayılıyor

Genç Gazete Bıçaklı Saldırı (2)

Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan diğer iki yaralının sağlık durumlarının ciddi olmadığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Editör: Özkan Duran