MARKET Haberleri

MARKET haberleri ve güncel MARKET gelişmeleri, MARKET ile ilgili tüm video, MARKET fotoğrafları ve MARKET haberleri Genç Gazete sitemizde


Ekonomi

Yaz mevsiminin gelmesine daha vakit olmasına rağmen, pazarlar ve marketlerde yerini alan yılın ilk karpuzları, yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Dünya

İsrail'de yaşanan son olaylar, bölgede tansiyonun yükselmesiyle birlikte halk arasında büyük bir endişeye neden oldu.

Ekonomi

Marketlerde yaşanan fahiş zamlar, tüketicileri adeta şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz haftalarda birçok üründe reyonlara yansıyan yüksek fiyat artışları.

Ekonomi

Adana'da son zamanlarda gündemi meşgul eden bir konu, zincir marketlerde satışa sunulan kasap sucuğunun fiyatıyla ilgili şaşırtıcı farklar oldu.

Ekonomi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin açıklamasına göre, geçen yılla kıyaslandığında çarpıcı fiyat artışları dikkat çekiyor.

Yaşam

Günümüzde marketlerdeki fiyatlarıyla dikkat çeken sucukları evde yapmak, hem lezzetli bir alternatif sunmak hem de bütçenizi korumanızı sağlayabilir.

Dünya

Japonya'nın Sapporo şehrinde, bir market çalışanının hayatını kaybettiği ve iki kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı, yerel halkı derinden sarstı.

Ekonomi

Market raflarındaki ürünlerin etiketlerinde büyük bir değişiklik mi geliyor? Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı.

Bursa

Bursa'da Kemalpaşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, 14 yaşındaki T.Y., ağabeyi 15 yaşındaki Y.Y. ve arkadaşları.

Ekonomi

Enflasyonla mücadele eden vatandaşlar için Tarım Kredi Marketleri, yüzde 35'e varan indirimler ve 'bir alana bir bedava' kampanyasıyla büyük bir...

İnegöl

İnegöl'de bazı marketlerde yaşanan kasa-etiket fiyat farklılıkları nedeniyle vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor...

Sağlık

Çin kestanesi hakkında bilinmesi gerekenler: Sağlığınızı tehdit eden zehirli kestaneleri nasıl ayırt edebilirsiniz? İşte detaylar.