Botanik Park, İnegöl Belediyesince Mobilya sanayine bölgesine görsel güzellik kazandırılması ve Orhaniye ile Yenice mahallesi sakinlerinin kullanımına açılması için planlanır. Bu alan günümüzde ne durumda? Ne kadar hedeflenen hizmeti verebiliyor? Yorumunu size bırakıyoruz ve haberimizi paylaşıyoruz.

İşte Arşivden haberimiz:

İnegöl'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Yürüyüşü İnegöl'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Yürüyüşü

İnegöl Belediyesi'nin Mobilya Sanayii Bölgesinde inşa ettiği Botanik Park, yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Peki, bu yeşil cennet vatandaşların beklentilerini karşılayabilecek mi?

İnegöl Belediyesi tarafından Mobilya Sanayii Bölgesi'nde hayata geçirilen Botanik Park projesi, görsel güzellik ve sosyal yaşam alanı olarak bölge sakinlerine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Havaların iyi gitmesi ile projenin hedeflenen zamanda, yani yıl sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.

Botanik Park [1]

Botanik Park'ın Özellikleri ve İmkanları

Projenin Detayları

Botanik Park, İnegöl Belediyesi'nin Orhaniye ve Yenice mahallelerine hizmet vermek üzere tasarladığı bir proje. Yeşil alanların ve rekreasyon imkanlarının artırılması hedefleniyor.

Teslim Tarihi Yaklaşıyor

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve şantiye şefi Özkan Çolak'ın açıklamalarına göre, parkın yapım işlemleri planlandığı gibi ilerliyor ve yıl sonu hedefine ulaşılması bekleniyor.

Botanik Park 3

Altyapı ve İmkanlar

Afer İnşaat şantiye şefi Özkan Çolak, parkın yürüyüş ve koşu yolları, havuz, tuvaletler, çiçeklikler, dış ve iç duvarlar ile ahşap pergole gibi çeşitli imkanlar üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Botanik Park, İnegöl'ün sosyal yaşamına yeni bir boyut kazandıracak gibi görünüyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da belirttiği gibi, bu proje, bölge sakinlerine doğa ile iç içe, huzurlu bir ortam sunmayı vaat ediyor.

176-botanik-park-f60c9e71-243c-4c15-824e-857222b17e70

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57botanik 2

Editör: AYHAN BAYRAKTAR