Avrupa'da Mesleki Eğitimin Zirvesinde buluştular

2020-1-TR01-KA102-088557 numaralı "Güçlü İstihdama Adım Adım, Şimdi Avrupa'dayım" projesi kapsamında, İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 16 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmen, Almanya ve İtalya'da önemli bir mesleki deneyim kazandı.

Genç Gazete İnegöl'ün Genç Yetenekleri Stajlarını Avrupa'da Tamamladı (3)

Almanya ve İtalya'da Öğrenme Macerası

Öğrenciler, CNC 2000 GmbH (Almanya) ve CMS SNC(İtalya) Mekanik Bakım ve Onarım Konusunda 4 hafta süren yoğun bir staj programına katıldılar.

Öğrenciler burada, mekanik bakım ve onarım konusunda değerli bilgiler edinerek, teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatı buldular.

Staj programı, öğrencilere uluslararası iş dünyasına ilk adımı atmaları için eşsiz bir fırsat sundu. Kültürlerarası etkileşim ve yeni çalışma yöntemleri öğrenme gibi deneyimler, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli bir adım oldu.

Genç Gazete İnegöl'ün Genç Yetenekleri Stajlarını Avrupa'da Tamamladı (2)

"Bu sürede bizlere destek olan velilerimize, okul idaresine,, rehberlik eden öğretmenlerimize ve Türkiye Ulusal Ajansına teşekkür ederiz." İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri

Genç Gazete İnegöl'ün Genç Yetenekleri Stajlarını Avrupa'da Tamamladı (4)

Proje sayesinde öğrenciler, mesleki becerilerini geliştirirken aynı zamanda Avrupa'da çalışma kültürünü deneyimleme şansı elde etti. Bu deneyim, onların gelecek kariyer planlamaları için değerli bir referans noktası haline geldi.

Genç Gazete İnegöl'ün Genç Yetenekleri Stajlarını Avrupa'da Tamamladı (5)

İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu başarılı projesi, öğrencilerin sadece mesleki değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerine de katkı sağladı. 

Editör: AYHAN BAYRAKTAR