TFF 2. Lig'de heyecan dorukta. İnegölspor'un Amedspor ile yapacağı maç öncesi, İnegölspor Başkanı Osman Sevim'in taraftarlara yaptığı çağrı, beklenmedik bir tepkiye yol açtı. Sevim'in maç öncesi taraftarları sağduyulu olmaya davet etmesi, sosyal medyada ciddi tartışmalara neden oldu.

Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu

İnegölspor Başkanının Amedspor’a daveti: Taraftar kulübü bastı - Resim : 1

Başkanın Dostluk Çağrısı, Taraftarlardan Tepki Aldı

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, hafta sonu oynanacak olan Amedspor karşılaşması öncesinde bir açıklama yaparak tüm taraftarları takıma destek vermeye davet etti. Sevim, "Amedspor bizim dostumuzdur ve onlara dostluk yapmak bizlere yakışır" ifadelerini kullanarak her iki takım arasında sportif bir dostluk çağrısı yaptı. Bu açıklamalar, bazı taraftar grupları tarafından olumlu karşılanmazken, sosyal medyada paylaşılan bir açıklamayla taraftarlar tepkilerini gösterdi.

Taraftarlardan Sert Yanıt: "Dostumuz Değiller"

İnegölsporlu taraftarlar, Başkan Sevim'in açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Amedspor bizim hiçbir şekilde dostumuz olmadı, olamaz" ifadeleri kullanıldı. Taraftarlar, Amedspor'un terör örgütüyle bağlantılı olduğunu iddia ederek, Başkan Sevim'in açıklamalarını "akıl tutulması" olarak nitelendirdi.

"Hafta sonu terör örgütünün futbol sahalarındaki uzantısı ile oynayacağımız maç öncesi dün akşam başkan Osman Sevim'in sosyal medya üzerinden yaptığı akıl tutulması açıklamaları büyük bir şaşkınlıkla takip ettik."

Editör: Fırat Çelik