Amedspor Haberleri

Amedspor haberleri ve güncel Amedspor gelişmeleri, Amedspor ile ilgili tüm video, Amedspor fotoğrafları ve Amedspor haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

İnegölspor-Amedspor maçı sonrası PFDK İnegölspor’a ceza yağdırdı.

Spor

TFF, Amedspor oyuncularına hakaret ettiği idda edilen maçla ilgili İnegölspor Kulübü'nün disipline sevk edildiğini açıkladı.

İnegöl

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, İnegölspor taraftarlarının merhum futbolcu Şeyhmus Özer'e yönelik küfürlü tezahüratlara sert tepki gösterdi.

İnegöl

İnegölspor-Amedspor maçı öncesi, güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Maç öncesi İnegöl'de Yoğun Güvenlik Önlemleri Alınıyor.

Spor

Amedspor, İnegölspor maçı öncesi 'Ultas İnegöl' adlı taraftar grubu tarafından hedef gösterildi. Amedspor, "Terörist sizin babanızdır” diyerek tepki gösterdi.

Spor

TFF 2. Lig'de heyecan dorukta. İnegölspor'un Amedspor ile yapacağı maç öncesi, İnegölspor Başkanı Osman Sevim'in taraftarlara yaptığı çağrı, beklenmedik bir...

Spor

TFF Tahkim Kurulu, Amedspor maçında yaşanan olaylardan dolayı Bursaspor’a verilen 9 maç seyircisiz oynama cezasının 7 maça indirildiğini açıkladı.

Spor

Bursaspor ile yaptığı olaylı maç sonrası Türkiye gündemine oturan Amedspor, evinde ağırladığı Hes İlaç Afyonspor’a 2-0 yenildi.

Gündem

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Bursaspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan müsabakada yaşanan saha ve tribün olayları sonrası Bursa...

Bursa

Bursa Valiliği, TFF 2. Lig mücadelesinde Bursaspor’un galibiyeti ile sonuçlanan Amedspor müsabakasında 7 kişinin gözaltına alındığını ve 3 güvenlik yöneticisinin...