İnegöl Belediyesi, özel günlerde düzenlediği anlamlı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Anneler Günü kapsamında, çocukların el becerilerini geliştirmek ve annelerine kendi elleriyle hediye hazırlamalarını sağlamak amacıyla “El Yapımı Kağıt Çiçek Buketi” atölyesi düzenlendi. Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı içerisindeki Nöbetçi Kitaphane’de gerçekleştirilen etkinlik, Cumartesi günü iki ayrı seansta yapıldı. Her seansa 20 öğrenci olmak üzere toplam 40 çocuk katılım sağladı.

İnegöllü Miniklerden Annelerine El Yapımı Sürpriz (1)

5 Aralık Kadın Hakları Günü için MYM Kadın Kolları'ndan anlamlı mesaj
5 Aralık Kadın Hakları Günü için MYM Kadın Kolları'ndan anlamlı mesaj
İçeriği Görüntüle

6-9 yaş grubundaki çocuklar tarafından hazırlanan kağıt çiçek buketleri, annelere duygu dolu anlar yaşattı. Çocukların kendi elleriyle hazırladıkları hediyeler, Anneler Günü'ne anlam kattı.

İnegöllü Miniklerden Annelerine El Yapımı Sürpriz (3)

Başkan Taban’dan Miniklere ve Annelerine Destek

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, atölyeyi ziyaret ederek anneleri için hediye hazırlayan çocuklara destek verdi. Çocuklara başarılar dileyen Başkan Taban, kitaphanede bulunan annelere de karanfil takdim ederek Anneler Günü’nü kutladı.

İnegöllü Miniklerden Annelerine El Yapımı Sürpriz (2)

Kaynak: İnegöl Belediyesi Bülten