Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, zabıta aracı ile motosiklet çarpıştı; olayda motosiklette bulunan 2 genç yaralandı.

İnegöl'de Zabıta Aracı Ile Motosiklet Çarpıştı 03

Kaza, akşam saatlerinde, saat 19.30 sularında Mimar Sinan Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Zabıta memuru Mücahit K. tarafından kullanılan 16 Y 0715 plakalı zabıta aracı, dönüş yapmak üzere olduğu sırada arkasından gelen sürücü T.A. (16) idaresindeki 16 KDF 86 plakalı motosikletle çarpıştı.

İnegöl'de Zabıta Aracı Ile Motosiklet Çarpıştı 02

İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı İnegöl Akhisar Mahallesi'nde Balkondan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan E.İ.K. (16) yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hızla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine taşınan gençler, burada gerekli tıbbi müdahaleleri almak üzere tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, olayın nedenleri ve sorumluluklarının belirlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. Kazaya karışan araçların sürücüleriyle görgü tanıklarının ifadeleri de soruşturmanın bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Editör: İHSAN KURAN