Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi

İnegöl Kent Konseyi Hayvanları Koruma Gönüllüleri “satın alma sahiplen” fikrini aşılamayı amaçladıkları ücretsiz pet kuaför hizmetini bugün İnegöl sahipsiz hayvanlar bakım merkezinde gerçekleştirdi.

Ekran görüntüsü 2023-09-07 181908

Bu merkezde gerçekleştirilen pet kuaför hizmeti; yıkama, tıraş, tırnak bakımı ve tüy taramayı kapsıyor. Hayvanların daha sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi adına gerekli olan hijyen bakımını İnegöl Kent Konseyi Hayvanları Koruma Gönüllüleri çalışma grubu gerçekleştirdi.

Ekran görüntüsü 2023-09-07 181837

Etkinliğin ardından açıklama yapan İnegöl kent Konseyi Hayvanları Koruma Gönüllüleri Çalışma Grubu Başkanı Şebnem Erkan, “İnegöl kent konseyi hayvanları koruma çalışma grubu olarak bugün İnegöl sahipsiz hayvanlar bakım merkezindeydik. Siz değerli insanlara Satın alma sahiplen fikrinin güzelliğini göstermek istedik. Sokak hayvanlarının ne kadar güzel olduğunu göstermeyi kendimize yol bildik. Sokak hayvanları mahalle sakinlerimizdir. Onlara sahip çıkmak bizim en vicdani görevimizdir. İnsanlar için hapishaneler nasıl ömür boyu yaşam alanı olamaz ise hayvanlar için de bakım merkezleri ve barınaklar ömür boyu yaşam alanı olamaz. Bu amaçla yaptığımız pet kuaför hizmetimizi gönüllü olarak sunduk. Umarız sahiplenme konusunda büyük bir adım olur” ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2023-09-07 181703

Ekran görüntüsü 2023-09-07 181748

İNEGÖL HABERLERİ

Editör: Umut Gökdaş