İnegöl'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı İnegöl'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

İnegöl, Ramazan'ın ilk gününde iftar saatine kısa bir süre kala trafikte ciddi yoğunluk yaşandı. Küçük sanayide bulunan fabrikalarda çalışan işçilerin de iş yerlerinden ayrıldığı saatlerde yoğunluk yaşandı. Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan Samda Kavşağı'nda, araç sayısındaki artış nedeniyle trafik adeta kilitlendi. Yoğunluk, zaman zaman ufak çaplı trafik kazalarına da yol açtı.

Mahalle sakinleri ve yoldan geçen sürücüler, iftar saatine yetişme telaşıyla yollara çıkınca, normalde sakin olan trafik akışı, önemli ölçüde aksadı. Görgü tanıkları, özellikle Samda Kavşağı'nda meydana gelen ufak çaplı kazaların, trafikteki yoğunluğun daha da artmasına neden olduğunu belirtti.

Yetkililer, Ramazan boyunca özellikle iftar saatlerine yakın zamanlarda trafikte artış olacağını ve sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca, vatandaşların mümkünse iftar saatlerinde trafikte olmamaları için planlamalarını önceden yapmaları önerildi.

İnegöl'de yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve özellikle iftar saatlerinde ekstra dikkatli olmaya çağırdı.

Kaynak: Şaban Kılıçcı