İftar Haberleri

İftar haberleri ve güncel İftar gelişmeleri, İftar ile ilgili tüm video, İftar fotoğrafları ve İftar haberleri Genç Gazete sitemizde


Kültür& Sanat

Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Son sahur, son iftar ve son teravih namazı tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

İnegöl

Ramazan ayında mobilya sanayinde çalışanlara hayırseverlerin desteği ile çalışma günlerinde iftar veriliyor.

Genel

Dünyaca ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, Düzce’de huzurevi sakinleri ile iftarda buluştu.

İnanç

Prof. Dr. Kamil Güneş, Ramazan ayının, Allah’ın Müslümanlara bir ikramı olduğunu belirterek, “Rahmet ve bereket ayını ibadet ve neşe ile...

Kadın & Aile

Ramazan ayında da sofraların vazgeçilmezi olan bir gıda... Ancak bu gıdayı iftarda yemek çok faydalı iken sahurda yemek ise zararlı.

Sağlık

Ramazan ayında oruç tutan böbrek hastaları, su tüketimine dikkat etmesi gerekiyor. Yeterli su tüketilmediği takdirde böbrek sağlığı zarar görebilir.

Kadın & Aile

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Murat Keskin, Ramazan ayında reflü ve mide problemlerinden korunmanın ise 10 etkili yolunu sıraladı.

Kadın & Aile

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ayhan Avcu, Ramazan ayında mide şikayetlerini azaltmak için bazı önerilerde bulundu.

İnanç

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Tuğba Küçük, oruç tutan kişilerin yedikleri yiyecekler kadar yemediklerinin de çok önemli olduğunu söyledi.

Kadın & Aile

Diyetisyen Ezgi Yaşar, “Ramazan ayında beslenmeyle ilgili sık yapılan hataların başında sahura kalkmamak ve iftarı hızlı yapmak geliyor” dedi.

Kadın & Aile

Paketli gıdaların bilinçli tüketilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Veysel Ciğerli, özellikle ramazan ayında hazır çorbalar konusunda uyardı.

Genel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da öğrencilerle birlikte iftar yaptı.