İnegöl'de gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından, siyasi partilerin ve muhtar adaylarının itiraz süreçlerinin sona ermesiyle birlikte, belediye başkanı ve meclis üyelerinin mazbata alma süreci gündeme geldi. İlçe seçim kurulunda devam eden yoğun mesai sonucunda, Belediye Başkanı Alper Taban ve 37 meclis üyesinin mazbatalarının yarın ya da Cumartesi günü teslim edilmesi bekleniyor.

Seçim sonuçlarının resmiyet kazanmasıyla birlikte, belediye meclisinin ilk toplantısını yapması için belirlenen 5 günlük süre, yerel yönetimlerdeki işleyişin ne kadar hızlı ve dinamik olduğunu gözler önüne seriyor. Belediye meclisinin, en geç 9 Nisan Salı günü, yani Ramazan Bayramı'nın arifesinde, toplanması gerekiyor.

Yeni meclis üyeleri ve belediye başkanının resmi görevlerine başlamasıyla birlikte, İnegöl'de hizmet ve projelerin hayata geçirilmesinde yeni bir sayfa açılacak.

İnegöl'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı, Otomobil Kaçtı İnegöl'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı, Otomobil Kaçtı

Kaynak: Tuncay Şentürk