İnegöl Alanyurt Yeni Mahalle 109. Sokak, Taşköprü Rüya Evleri'nin arkasında dolaşan dokuz köpekten oluşan bir çete, özellikle çocuklar üzerinde korku yaratıyor. Bu durum, mahalle sakinlerini endişelendirmeye devam ederken, okula gitmek isteyen çocuklar her adımlarında bu köpeklerle karşılaşmanın çekincesini yaşıyor. Mahalle sakinleri, bu soruna bir çözüm bulunması için belediyeye başvurdu, ancak gelen ekiplerin köpekleri göremediği belirtiliyor. WhatsApp ihbar hattımıza gelen ihbarla, mahallenin bu duruma karşı yetkililerden yardım beklediği iletildi.

Her gün okula giden çocuklar ve onların aileleri, bu köpek çetesinin varlığından dolayı büyük endişe taşıyor. Çocukların güvenliği her ebeveyn için öncelikli konu olurken, bu durum mahalledeki huzuru da ciddi şekilde bozuyor. Veliler, çocuklarının okula giderken güvende olmalarını sağlamak için ne yapmaları gerektiğini düşünüyor.

Belediyeye Çağrı

Mahalle sakinleri, yaşanan bu sorunu çözmek adına belediyeye başvurduklarını ancak gelen ekipler köpekleri bulamadıkları için herhangi bir çözüm sunamadı. 

"Çocuklarımız için, kendimiz için korkuyoruz. Lütfen bu duruma bir çözüm bulun. Çocuklarımız okula gönül rahatlığı ile gitsin."

WhatsApp İhbar Hattından Yardım Çağrısı

Mahalle sakinleri, WhatsApp ihbar hattına yaptıkları bildirimlerle yetkililerden yardım istiyor. "Çocuklarımızın güvenliği için ne zaman bir çözüm bulunacak?" diye soruyorlar.

Editör: Umut Gökdaş