İnegöl'de kadınlar arasında başlayan ve eşlerin de karışmasıyla büyüyen kavgada, amcasının oğlu ile onun 4 yaşındaki çocuğunu tüfekle yaraladığı belirtilen Tufan E. (40), polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Yaralı baba ve oğlu hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olay, gece saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle İlgi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokakta kadınlar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüştü

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından tarafların eşleri de olaya dahil oldu. Bu sırada Tufan E.’nin, amcasının oğlu Konar E.’ye (31) doğru tüfekle ateş ettiği belirtildi.

Tüfekten çıkan saçmalar Konar E. ile 4 yaşındaki oğluna isabet etti. Sağ bacaklarından yaralanan baba ve çocuk için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüpheli evinde yakalandı

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin çalışması sonucunda Tufan E., Orhaniye Mahallesi Bülbüller Sokak’taki evinde tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Baba ve oğlu hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA