İnegöl'de köyler arası futbol turnuvası heyecanı

İnegöl Hasanpaşa Köyü'nün her yıl düzenlediği köyler arası futbol turnuvası, 23 Nisan’da başladı. Bu yılki turnuvada 10 köy takımı kıyasıya mücadele etti. A Grubu'nda Alibeyköy, Hilmiye, Hayriye, İhsaniye ve Kurşunlu takımları yer alırken, B Grubu'nda Hasanpaşa, Kulaca, Küçük Yenice, Muratbey ve Süpürtü köyleri yer aldı.

Genc Gazete Inegol Koy Futbol Turnuvasi (2)

Yarı Final ve Final Maçları

Lig usulü yapılan maçlar sonrası yarı finale çıkan 4 takım eleme usulüyle karşılaştı. Finale ismini yazdıran Kulaca Köyü, son maçta Küçük Yenice'yi 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 3.'lük kupasını ise Kurşunlu'yu 2-0 yenen İhsaniye Köyü aldı.

Genc Gazete Inegol Koy Futbol Turnuvasi (4)

Şampiyonluk Kupası ve Diğer Ödüller sahiplerini buldu

Köy sahasında yapılan maçlar sonrası, şampiyon takımın kupasını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş verirken, 2. olan Küçük Yenice Köyü’nün kupasını Gençlergücü Başkanı Dr. Ergün Yıldız, 3. olan İhsaniye Köyü’nün kupasını Belediye Meclis Üyesi ve İnegölspor Kaptanı Süleyman Yıldız takdim etti.

“Şampiyonluğu kazanan Kulaca Köyü'ne tebrikler!”

Turnuvada gol kralı olan Kulaca Köyü futbolcusu Yusuf Turan’a hediyesini Turgutalp Mahallesi Muhtarı Beşir Alıç verirken, turnuva boyunca görev alan hakemlere de çeşitli hediyeler verildi.

Genc Gazete Inegol Koy Futbol Turnuvasi (3)

Katılımcılar ve Destekçiler

Ödül törenine İnegöl Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, Kulaca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Uğur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Turnuva, köy halkı ve çevre köyler için büyük bir heyecan ve birliktelik getirdi.

Arşivden haber: 06.06.2006

Kaynak: Genç Gazete arşiv