İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, 20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde başarı gösteren yerel liselerin öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı. 40 lise arasında gerçekleşen en iyi lise takım yarışmasında şampiyon olan Hacı Sevim Yıldız MTAL ve başarılı sonuçlar elde eden Nene Hatun MTAL öğrencileri, Kaymakam Arslan tarafından tebrik edildi.

Whatsapp Image 2023 12 19 At 09.49.29

Hacı Sevim Yıldız MTAL'in Büyük Başarısı

Kaymakam Arslan, yarışmada birinci olan Hacı Sevim Yıldız MTAL öğrencilerini ve öğretmenlerini övgüyle karşıladı. "Böylesine önemli bir uluslararası platformda ilimizi temsil eden ve şampiyonluğu kazanan gençlerimizle gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2023 12 19 At 09.49.31

Nene Hatun MTAL'in Gösterdiği Performans

Nene Hatun MTAL öğrencileri de yarışmada 3 altın ve 3 gümüş madalya ile önemli bir başarıya imza attı. Kaymakam Arslan, bu başarının altını çizerek, "Gençlerimizin ve öğretmenlerinin elde ettiği bu başarı, gelecekte daha büyük başarıların habercisi." dedi.

Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi
"20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde gösterilen bu başarılar, İnegöl'ün genç yeteneklerinin ve eğitim kalitesinin bir göstergesidir." - Eren Arslan, İnegöl Kaymakamı

Editör: Umut Gökdaş