Geçtiğimiz hafta kar yağışı nedeniyle maç yapamayan Kafkasspor, ligde ikinci yarıya hızlı bir giriş yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Erdem, sezonun ikinci yarısında oynadıkları 5 maçın 4’ünü kazandıklarını hatırlatarak, “Bu galibiyetlerle küme düşme hattının üzerine çıktık ve yükselişimize devam etmek istiyoruz. Takımdaki moral en üst seviyede. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kelkit deplasmanından 3 puan alarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
“Takımda Kolej Havası Oluştu”
Teknik Direktör Hasan Uğur Kardal ile ciddi bir ivme yakaladıklarını belirten Erdem, genç teknik adamın oyuncularla güçlü bir iletişim kurarak takıma kolej havası kazandırdığını ifade etti. “Oyuncularımız, sahada ne yapması gerektiğini bilen ve kendilerini ispatlamış profesyoneller. Biz de yönetim olarak her zaman arkalarındayız. Bu yüzden Kelkit Hürriyetspor karşılaşmasından umutluyuz” diye konuştu.
“Kafkasspor Türkiye’ye Örnek Olacak”
Kulübün finansal yönetimi hakkında da konuşan Erdem, profesyonel kulüplerin ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini ve kalıcı gelir sağlamak için projeler geliştirdiklerini belirtti. “Ülkemizde pek çok kulüp ekonomik darboğazda. Biz Kafkasspor olarak bu bilinçle hareket ediyor ve sürdürülebilir projeler üzerinde çalışıyoruz. Yakın zamanda lansmanını yapacağımız projelerle Kafkasspor’un Türkiye’ye örnek bir model olmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.