İstanbul Mobilya Fuarı'na katılacak firmalar, İMOSPAK tarafından düzenlenen önemli bir toplantı ile bilgilendirildi. Programa, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İMOS Başkanı Osman Aybil, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İMOSPAK Başkanı Varol Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İMOSPAK fuara katılacak firmaları uyardı

İMOSPAK Başkanı Varol Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, öncelikle 9 şehidin anısına Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Aydın, 23-28 Ocak tarihlerinde düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı'na değerli tasarımlarla katılacaklarını belirterek, üyeleri motivasyonlu bir şekilde fuara hazırlamak için diksiyon, beden dili, satış teknikleri ve tecrübe paylaşımları gibi etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Aydın, fuar sürecinde başarılı ve bereketli satışlar diledi ve desteklerinden dolayı kurum başkanlarına teşekkür etti.

İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı! İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı!

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise konuşmasında, şehitlere rahmet dileyerek fuarın hayırlı olmasını temenni etti. Ayhan, İnegöl Mobilyası'nın artık dünyanın dört bir yanında tanındığını belirterek, İnegöl'ün pazarını ve ihracatını artırmak zorunda olduklarını vurguladı. İnegöl'ün fuarlara katılımının önemine değinen Ayhan, emeği geçenlere teşekkür etti ve hayırlı işler diledi.

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise konuşmasında, 9 kahraman askerin şehadetini anarak, İMOSPAK'ın her sene başarılı bir şekilde fuarı düzenlediğini belirtti. Korkmaz, İnegöl Mobilyası'nın dünya çapında bir çığır açtığını ve bu başarının bir nakliye boyutu olduğunu ifade etti. Fuara gidecek işadamlarına ve nakliye şoförlerine çağrıda bulunan Korkmaz, özellikle kış lastiklerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu ve dikkatli araç kullanmalarını istedi. Korkmaz, fuarın kazasız belasız geçmesini diledi.

Editör: İHSAN KURAN