Burdur'un Gölhisar ilçesinde, Çeşme Mahallesi Burdur Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı. Kazanın ardından bir kişi yaralanırken, kaza öncesi yol kenarına park eden bir vatandaş ise kendi aracının savrulan otomobille çarpılma tehlikesinden son anda kurtuldu.

Gölhisar'da Kavşakta Kontrolsüz Giriş: Öğrenci Servisi ve Otomobil Çarpıştı

Kaza, bugün saat 13.10 sıralarında Gölhisar ilçesi Çeşme Mahallesi Burdur Caddesi'nde meydana geldi. Serdar G. idaresindeki 15 AAK 010 plakalı öğrenci servisi, otogar kavşağı istikametinden seyir halindeyken, Hüseyin E. idaresindeki 15 HU 768 plakalı Tofaş marka otomobille kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, kaza öncesinde yol kenarına park eden bir vatandaşın aracına çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin E. yaralandı. Olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla Gölhisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazadan kısa süre önce aracını yol kenarına park edip inen bir vatandaş ise, savrulan otomobil ile kendi aracının arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazanın neden meydana geldiği ise polis soruşturması sonucunda netlik kazanacak.

Editör: İHSAN KURAN