İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı! İnegölspor Başkanı Osman Sevim Adaylık Kararını Açıkladı!

İMOSPAK Başkanı Varol Aydın, yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle vatandaşlara ve pazarlamacı topluluğuna yönelik bir güvenlik çağrısında bulundu. Bayram tatilinin başlangıcında ve sonunda yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çeken Aydın, uzun yolculuklara çıkacak olan sürücülere önemli uyarılarda bulundu.

Aydın, “Değerli hemşerilerim ve kıymetli pazarlamacı arkadaşlarım, yaklaşan 9 günlük Ramazan Bayramı dolayısıyla şehir dışına çıkacak arkadaşlarımızın yorgun, uykusuz yola çıkmamalarını; aynı zamanda emniyet kemerini takmalarını, hız sınırlarına uymalarını önemle rica ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Araştırmalar, trafik kazalarının büyük bir çoğunluğunun varış noktasına yakın mesafelerde meydana geldiğini ortaya koyuyor. Aydın, bu bilgiyi paylaşarak, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi ve “meydana gelen kazaların bir çoğunluğu varış mesafesine yakın mesafede olmaktadır” sözleriyle uyarısını pekiştirdi.

Bayramın ruhuna uygun bir şekilde, sevdikleriyle güven içinde vakit geçirebilmeleri için vatandaşların trafik kurallarına uymaları gerektiğine vurgu yapan Aydın, tüm vatandaşların ve pazarlamacı topluluğunun bayramını kutladı. Aydın, “Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve sizlerin bayramlarınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk, esenlikler diliyorum” diyerek mesajını tamamladı.

Kaynak: Şaban Kılıçcı