İmamoğlu'nun pazar ziyaretinde kendisine, "PKK'lılar gelmesin, PKK'yla olanları istemiyorum" diyen esnafa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sen ahlaksızsın" diye yanıt vermişti. İmamoğlu "O zavallıyı dava edeceğim" dedikten somra  esnaf Mehmet Özdemir ise İBB Başkanından hızlı davranarak hakkında hakaret davası açtı.

Bayrampaşa Halk Pazarını ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu'na, esnaf Mehmet Özdemir terör örgütü eleştirisinde bulunmuştu. 

İddiaya göre bunun üzerine İmamoğlu, Özdemir’in yanına gelerek "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksızsın birisin" diyerek hakaret etmişti. Bunun üzerine Özdemir avukatları aracılığıyla İBB Başkanı İmamoğlu  hakkında hakaret davası açtı.

Olayı anlatan Özdemir, "Ben pazardaydım Büyükşehir Belediye Başkanı geldi. Ben de ona 'PKK ile beraber olan, onlarla beraber yürüyenler benim tezgahıma gelemez' dedim. Ondan sonra geldi bana dedi ki 'PKK'lı sensin ben değilim' dedi. Bazı hakaretlerde bulundu. Ben Anadolu çocuğuyum şehitlerin gazilerin arkasında duruyorum, 30 mermi yiyen şehit Ömer Halis Demiri düşünüp hiç mi vicdanınız sızlamıyor sizin dedim” diye konuştu.

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

esanaf