Cüneyt Sezer, gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ve sunduğu çözüm önerileriyle dikkat çekiyor. Dijital platformlarda da aktif olan Sezer, "Kitaptayazmaz" adlı YouTube kanalında yayınlar yaparak geniş bir izleyici kitlesine ulaşıyor. İstanbul, Bursa, Ankara, Konya, Diyarbakır, Mardin ve Manisa gibi Türkiye'nin dört bir yanında konferanslar veren Sezer, İnegöl'de özellikle bağımlılık konusunu ele alacak. Ülkemiz ve dünya gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak olan Sezer, konferansın ikinci bölümünde ise katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Konferans, iki bölümden oluşacak. İlk bölümde Sezer, bağımlılık temalı konuşmasını yaparken, ikinci bölümde ise katılımcıların sorularını cevaplayarak interaktif bir deneyim sunacak Cüneyt Sezer'in derinlemesine analizleri ve çarpıcı değerlendirmeleriyle donatılmış bu konferans, katılımcılara düşündürücü ve bilgilendirici bir değerlendirme olacak

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ve toplumun her kesiminden katılımcıyı hedefleyen etkinlik, özellikle gençler başta olmak üzere tüm İnegöllülerin katılımına açık. 

Whatsapp Image 2024 02 15 At 13.43.58

İnegöl Cezaevi yıkılıp yerine Adliye Sarayı yapılacak İnegöl Cezaevi yıkılıp yerine Adliye Sarayı yapılacak

Cüneyt Sezer kimdir?

Gerçek adı Cüneyt Sezer lakabı Ada Abi olan Cüneyt Sezer stratejisttir. kitaptayazmaz" isimli bir youtube kanalının sahibidir. Bazen TV'de TVnet kanalında canlı yayınlara katılmaktadır.

Editör: Umut Gökdaş