Sanatçı Hülya Avşar ile Tarkan arasında yaklaşık 15 yıldır devam eden küslük sona erdi. İki isim arasındaki buzların erimesine, Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Tarkan konserine gitmek istemesi vesile oldu.
KONSER BİLETİ TELEFONU BARIŞI GETİRDİ
Bebek’te görüntülenen Hülya Avşar, yaşanan gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada, konser bileti bulmak için Tarkan’ı bizzat aradığını söyledi. Avşar, "Zehra geliyor, ona göre gelecek ama yer bulamıyoruz diye aradım. Bizzat kendisi çok ilgilendi, utandırdı beni sağ olsun" ifadelerini kullandı.
Avşar, Tarkan’a duyduğu sevgiyi de dile getirerek, "Geçmişte Tarkan için kötü konuştuğum oldu ama şu an çok seviyorum" dedi.
“KİMSEYLE KÜS DEĞİLİM”
Hülya Avşar, konsere kendisinin gitmediğini de belirtti. Gazetecilerin, Yıldız Tilbe ile ilgili sorusu üzerine Avşar, "Yıldız ile küs değilim. Gençlik hataları, yıllar öncesinin enerjisiyle şimdikinin enerjisi çok farklı. Kimseyle küs değilim" yanıtını verdi.
KÜSLÜĞÜN NEDENİ 2011’E DAYANIYOR
İki isim arasındaki küslüğün, 2011 yılında düzenlenen Kral TV Müzik Ödülleri gecesine dayandığı biliniyor. Hülya Avşar, ödülünü almaya gelmeyen Tarkan için o dönem "Bir metre boyunda sadece göbek atıyor diye bu kadar havaya girmesine ne gerek var yani?" ifadelerini kullanmıştı.
Aradan geçen yılların ardından taraflar arasındaki kırgınlığın sona erdiği, Avşar’ın açıklamalarıyla netlik kazandı.





