Türkiye Futbol Federasyonunu ayağa kaldıran hem ulusal hem uluslararası basında geniş yankı bulan habere dair yeni gelişmeler yaşandı. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesinin ardından 10 günlük bebeğini görme talebinde bulunan Meler, bu sabah saatlerinde taburcu edildi. Acıbadem Ankara Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından sağlık durumuyla ilgili herhangi bir sorun kalmadığı ifade edilerek çıkış işlemi gerçekleştirildi.

Lig Maçları Süresiz Şekilde Ertelendi!

Sporcu camiasını hem kızdıran hem de hayal kırıklığına uğratarak üzen bu olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte kulüpler birliği maçların ertelenmesine karar vermişti. Sporda şiddetin önlenebilmesi için neler yapılmalı? sorusuna yanıt ararken maçların yeni tarihlerinin de görüşüleceği aktarıldı.

Toplantı Başladı! Son Karar TSİ’de!

Federasyon Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan bu gelişmeye ile birlikte ligleri süresiz olarak ertelediğini duyurmuştu. Şimdi gözler Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi den gelecek kararı çevrildi. Bugün saat 13.00'da yapılan toplantı neticesinde konuyla ilgili net bir paylaşım yapılacak.

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

Editör: Fırat Çelik