Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), hafta sonu İnegöl'deki birçok mahallede gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle planlı elektrik kesintisine gitme kararı aldı. Kesinti programı, UEDAŞ'ın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Kesinti Programı Açıklandı

13 Mahallede Elektrik Kesintisi

İnegöl'de Pazar günü Kurşunlu, Özlüce, Kınık, Güzelyurt, Hasanpaşa, Küçükyenice, Bilalköy, Süpürtü, Çitli, Huzur, Akhisar, Mahmudiye ve Yeniceköy mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Vatandaşların, kesinti programına göre önlem almaları ve elektrikli cihazlarını korumaları tavsiye edildi.

İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu
"Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., yarın (Pazar) yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle İnegöl’de elektrik kesintisi yapılacak bölgeleri duyurdu."

Vatandaşlar, kesinti süresince oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için hazırlıklı olmalıdır. UEDAŞ da, kesintinin planlandığı gibi zamanında başlayıp sona ereceğini belirtti.

1-1384

2-1038

3-668

4-526

Editör: Umut Gökdaş