UEDAŞ Haberleri

UEDAŞ haberleri ve güncel UEDAŞ gelişmeleri, UEDAŞ ile ilgili tüm video, UEDAŞ fotoğrafları ve UEDAŞ haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Bu hafta sonu İnegöl’de geniş çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

Bursa

UEDAŞ’tan açıklama geldi.

İnegöl

İnegöl'de yaşayanlar dikkat! Akhisar, Süleymaniye, Cerrah, Çeltikçi ve Yeniceköy Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak. UEDAŞ tarafından yapılan duyuru ile ilgili bilgilendirme...

Bursa

Bursa'nın çeşitli ilçe ve mahallelerinde, 1, 2, 3, 4 ve 7 Nisan tarihlerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak.

İnegöl

İnegöl’de hafta sonu belli mahallelerde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

İnegöl

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), İnegöl'de yarın (Perşembe) gerçekleştirilecek olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 20 mahallede elektrik kesintisi yapılacağını...

Ekonomi

EPDK, depolama yatırımları ve lisanssız elektrik üretimi konusunda yükümlülüklerini ihlal eden AKEDAŞ ve UEDAŞ'a ağır cezalar uyguladı.

İnegöl

İnegöl Turgutalp Mahallesi Yılmaz Sokak'ta bulunan bir apartmanın 5. katında, yakın sokaklardaki enerji nakil hatlarının kopması sonucu elektrik kesintisi yaşandı.

İnegöl

İnegöl bölgesinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir duyuru: Bu hafta sonu, 5 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.

İnegöl

İnegöl'de, Mahmudiye Mahallesi sakinleri 13 Mart'ta planlı bir elektrik kesintisi yaşanacak.

İnegöl

UEDAŞ tarafından yapılan son açıklamaya göre, İnegöl’deki bazı mahallelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

İnegöl

İnegöl’ün bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ), kesintiyi web sitesinin planlı kesintiler bölümünden duyurdu.