İstanbul Sancaktepe'de dün gece meydana gelen ve şehri şoke eden olayın ardındaki gerçekler, güvenlik kamerası görüntüleriyle gün yüzüne çıktı.

kaza kamyon (8)

Babasına ait hafriyat kamyonunu çalarak, polisle kovalamaca yaşayan Sezgin Açık, 16 otomobile hasar verirken 9 kişiyi de yaraladı. Ancak olayın en dehşet veren anı, Sezgin'in anne ve babasını ezme girişimiydi.

Dehşet Anları Güvenlik Kamerasında!

Babasına ait kamyonu çalmaya çalışan Sezgin Açık'ın, bu girişimi sırasında kendisine engel olmak isteyen babası İbrahim Halil Açık'ı darp ederek kamyonu anne ve babasının üzerine sürdüğü anlar, kameralar tarafından kaydedildi.

kaza kamyon (9)

Kamyonla Anne ve Babasını Ezme Girişimi

Yaşanan bu dehşet anları sırasında uyuşturucunun etkisi altında olduğu iddia edilen Sezgin Açık'ın, anne ve babasını kamyonla defalarca ezme girişiminde bulunduğu, kamyonla ileri-geri manevralar yaparak kaçmaya çalıştığı saptandı.

Sezgin Açık, kamyonla ileri-geri manevralar yaparak anne ve babasını ezme girişiminde bulundu. Bu anlar, kameralara saniye saniye kaydedildi.

kaza kamyon (2)

Babasının Çabaları

Olayın en dramatik anlarından biri, İbrahim Halil Açık'ın kamyonun kapısına tutunma çabasıydı. Ancak Sezgin, babasının bu çabalarına rağmen kamyonla kaçmaya devam etti.

Olayın ardından Sezgin Açık'ın uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edildi.

AW057696_01

YARALANDI

Hız kesmeden yokuş aşağıya giderken park halindeki 4 araca çarptı. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, kazaya karışan araçlardan biriyle bina arasında sıkışan 1 kişi de ağır yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçla bina arasında sıkışan kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 2 yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu

“Bir kişi aracın altında kaldı”
Yaşananları anlatan Yılmaz Yüksel, “Kamyonetin freni patlıyor. 500-600 metre frensiz geliyor. Bir kamyon yukarıdan hızla geldi. İnsanlara zarar vermesinler diye arkasından hızla koştuk. 5 tane araç pert oldu. Bina da bu şekle geldi. Bir kişi aracın altında kaldı. Sol bacağı kopmuştu. Vahşetti. Biz buradan ambulansa koyduğumuzda ağır yaralıydı. Bu olay cumartesi günü olsaydı katliam olurdu. Öğlen okul çıkışı olsaydı daha farklı olurdu” dedi.

Kaynak: