Orta Doğu Haberleri

Orta Doğu haberleri ve güncel Orta Doğu gelişmeleri, Orta Doğu ile ilgili tüm video, Orta Doğu fotoğrafları ve Orta Doğu haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

David Cameron ile yaptığı telefon görüşmesinde ifade ettiği uyarı, Orta Doğu'da gerilimi artırabilecek önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Gündem

İran-İsrail gerilimi, Orta Doğu'daki siyasi dinamiklerin temel taşlarından biridir ve bu tür gerginlikler genellikle bölgedeki diğer ülkeleri de etkiler.

Ekonomi

Petrol fiyatları, son dönemde yaşanan jeopolitik gelişmelerin etkisiyle yükselişe geçti.

Dünya

Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu ve İsrail temaslarının ardından 14-17 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Arnavutluk'u ziyaret edecek.

Türkiye

TCL'in Türkiye'de büyümesinde önemli rol üstlenen TCL Ülke Müdürü Serhan Tunca, Orta Doğu bölgesinin direktörlüğü görevine üstlendi. Tunca, 17 ülkeden...

Dünya

ABD merkezli fast food devi McDonald's'ın Orta Doğu'daki satışları, son zamanlarda artan İsrail karşıtı boykot kampanyaları nedeniyle...

Ekonomi

 Borsa İstanbul'da yaşanan %3,33'lük düşüşün ardında neler var? Küresel piyasalar ve gelecek haftanın kritik faiz kararları nasıl bir etki yaratacak?

Dünya

Biden'ın son açıklamaları, İsrail ve Ukrayna'ya olan desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Dünya

Vatikan'ın ruhani lideri Papa Franciscus, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısının ardından acil barış çağrısı yaptı. Peki bu çağrı karşılık bulacak mı?

Dünya

Gazze'de ateşkes ve Refah Sınır Kapısı'nın açılacağı iddialarına hem İsrail hem de Hamas'tan yalanlama geldi. Peki, gerçekte ne oluyor?

Ekonomi

Orta Doğu'daki en büyük 12 petrol sahasından günlük 15 milyon varil petrol çıkarılıyor. İşte dünyanın en büyük 12 petrol sahası...