İsveç Haberleri

İsveç haberleri ve güncel İsveç gelişmeleri, İsveç ile ilgili tüm video, İsveç fotoğrafları ve İsveç haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

İsveç'in NATO üyeliği, Türkiye ile İsveç arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Dünya

İletişim Başkanlığı, İsveç'in NATO üyeliği kararıyla ilgili "ABD Kongresinin, ıslak imzalı kararın aslını görmek istediği" iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Türkiye

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylamasının ardından ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışının önü açıldı.

Politika

ABD Dışişleri Bakanlığı, Başkan Joe Biden ve Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonuna desteğini vurgulayan bir açıklama yaptı.

Dünya

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), İsveç'in NATO'ya katılımına onay vererek, iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirdi.

Politika

İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Ekonomi

İsveç merkezli uluslararası temizlik şirketi Essity, Türkiye'deki ekonomik kriz nedeniyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması, Türkiye'nin İsveç'in NATO'ya üyeliği konusundaki teklifini memnuniyetle karşılaması ve ABD Başkanı Joe Biden'ın...

Dünya

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu'nun İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü kabul etmesinin...

Politika

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu, İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü görüşmek üzere bir araya geldi....

Dünya

TBMM, İsveç'in NATO'ya katılım protokolü üzerindeki görüşmeleri, sürecin yeterince olgunlaşmadığı gerekçesiyle erteledi. Bu karar ne anlama geliyor?

Dünya

İsveç, son aylarda Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları gerçekleştiren Iraklı Salwan Momika hakkında sınır dışı kararı verdi.