Güvenlik kameraları Haberleri

Güvenlik kameraları haberleri ve güncel Güvenlik kameraları gelişmeleri, Güvenlik kameraları ile ilgili tüm video, Güvenlik kameraları fotoğrafları ve Güvenlik kameraları haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Mersin'de yaşanan olay, kuyumcuya düzenlenen bir hırsızlıkla ilgili oldukça dikkat çekici detayları barındırıyordu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler.

Asayiş

İstanbul'un Küçükçekmece'de, gece yarısı yaşanan sıra dışı olayda 19 aracın lastiği bıçakla patlatıldı. Polis yapanları yakalayınca bakın ne dediler?

Asayiş

Esenyurt'ta yaşanan nefes kesen bir olayda, bankadan çıkan vatandaşı gasp eden ve 482 bin TL çalan şüphelilerin yakalandı.

İnegöl

İnegöl'ün çeşitli yerlerinde bulunan MOBESE kameralarına yönelik temizlik ve bakım çalışmaları başlatıldı.

Asayiş

82 kişiden 500 milyon lira değerinde altın toplayarak ortadan kaybolan kuyumcu ve ortakları adliyeye sevk edildi: 3 tutuklama, 2 ev...

Asayiş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, üç camiden imamların ve cemaatin parasını çalan şüpheli, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.

Asayiş

Ümraniye'de kontrollü araç geçişini sağlayan polis ekibine hafif ticari araç çarptı ve kaçtı. Olay sonucunda bir polis memuru ağır yaralandı.

Asayiş

Bursa'da, kendilerince hızlı ve akıllıca hareketlerle telefon çalan üç kadın yankesici, sokak timlerinin dikkatli takibi sonucu yakalandı.

İnegöl

İnegöl'ün Ortaköy mahallesinde gerçekleşen büyük ceviz hırsızlığı olayı çözüldü. Jandarma ekipleri, 1.5 ton cevizi çalan üç şüpheliyi kısa sürede yakalayarak...

3.Sayfa

Yalova’da bir alışveriş merkezindeki saat mağazasına giren hırsız önce dükkandaki kameralara baktı, kontrol etti sonrasında da hırsızlık yaptı