Erzincan son dakika Haberleri

erzincan son dakika haberleri ve güncel erzincan son dakika gelişmeleri, erzincan son dakika ile ilgili tüm video, erzincan son dakika fotoğrafları ve erzincan son dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan toprak kaymasına ilişkin maden şirketinden açıklama yapıldı.

Asayiş

Erzincan’ın İliç ilçesinde bir maden sahasında toprak kayması meydana geldi. En az 9 kişinin toprak altında kaldığı ifade edildi.

Yaşam

Erzincan merkeze bağlı Girlevik köyünde dağlık alandan heyelan nedeniyle kopan kaya parçaları evleri teğet geçti.

Çevre

Avlanması yasak ve koruma altındaki tür olan yaban keçileri, Erzincan’da besicilik yapan Mert Yılmaz tarafından göç yolunda görüntülendi.

Sağlık

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Avcı köyünde 7’den 70’e vatandaşlar sigaraya savaş açtı. Köyde 120 kişiden sigara kullanan sayısı 4’e düştü.

Türkiye

Erzincan'da minibüsün şarampole devrilmesi sonucu, akraba olduğu öğrenilen 4 kişi öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Asayiş

Erzincan’da 3 küçük çocuk ile beraber demir kapıyı kırarak hırsızlık için eve giren yabancı uyruklu kadının rahat tavırları ‘pes’ dedirtti.

Yaşam

Erzincan’da otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti 3 kişi ağır yaralandı.

Türkiye

Kasiyer markette unutulan 2 milyon lirayı sahibine teslim etti